følgebrev marts 2021

HF Kildebo

Marts 2021

Følgebrev

  • Vi gør opmærksom på at alle, der har solcelleanlæg uanset størrelse og om det er 12v eller 220v, om det kræver tilladelse eller ej, registreres. Dette gør man ved at kontakte kredsen på mail: Wintherhaslev@gmail.com eller http://midtostsjaellandskreds.dk/ hurtigst muligt med oplysninger om, hvilket anlæg man har, og hvor det er monteret.
  • I tilfælde af man ønsker at bygge nyt skal man indsende en byggeansøgning. Dette gør man ved at kontakte kredsen på mail: Wintherhaslev@gmail.com eller http://midtostsjaellandskreds.dk/.
  • Vi strammer fremover op på 1. punkt i ordensreglementet og vil følge op på, at den enkelte haveejer får ordnet og fjerne ukrudt ud for haven og til midt vej. Vi gør opmærksom på, at man kan få pålagt en bod på 300 kr., hvis dette ikke er i orden.
  • Det er nu muligt at indbetale haveleje på mobilePay på 75132. HUSK at oplyse havens adresse og havennr. på overførelsen. Indbetalingen kan selvfølgelig også stadig overføres via bankoverførsel. HUSK også at notere havens adresse og havennr. herpå.
  • Der skal afleveres en kopi af kvittering på, at man har fået fejet sin skorsten. Det skal ske hver andet år.
  • Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at bo i haven om vinteren eller have fast bopælsadresse i haverne fra 31. oktober til 1. april.  Vi gør ligeledes opmærksom på at havelåge, postkasse og husnummer er påkrævet. Og HUSK atmeddele til bestyrelsen hvis i ændrer adresse, telefonnummer eller mail.
  • Det er ikke tilladt at have vandskyllende toilet, med mindre man har en godkendt opsamlingstank. Det er heller ikke tilladt at udlede spildevand.
  • Vi åbner for vandet den 27. marts 2021 fra kl 10. Vi sætter målere på den 8. Maj fra kl 10. Hold øje med kasserne og hjemmeside i tilfælde af datoerne ændre sig. Det er VIGTIGT at alle havelåger er låst op på BEGGE datoer. OG HUSK ALT man selv har monteret på vandhanerne SKAL afmonteres inden vi kommer og sætter målerne op igen.

Med venlig hilsen Bestyrelsen