Byggeansøgning version 6. af 1. januar 2022.

Før du søger som byggetilladelse så HUSK at læse det hele godt igennem. og bemærk ny mail ringstedbyg@gmail.com

Da der ikke er kommet nyt byggeansøgnings skema bruges det fra 2022 indtil der kommer en ny udgave.

VÆR OBS på at Al henvendelse og spørgsmål om byggeansøgning skal rettes til kredsen på Mail;

ringstedbyg@gmail.com 


OG IKKE den som står inde i byggeansøgningen, den er til den gamle kredsformand Nikolaj Winther men da han ikke længere er kredsformand dur hans mail ikke længere. Kontonummer er det samme som der står i byggeansøgningen.

Man skal selv printe byggeansøgning ud og scanne ind når man skal lave en byggeansøgning, der ligger link i PDF her ovenover.

Hvad du skal gøre hvis du ønsker at bygge nyt hus, udvide eksisterende hus, opføre udhus og drivhus eller ligende? Der skal altid søges om byggetilladelse hos kredsen, dette gælder også ved renovering. Ligende bebyggelse kan fx. være legehus, ønsker man at bygge et legehus skal der også en byggetilladelse til.  Man skal være opmærksom på at denne slags bygninger høre ind under ansøgning til redskabsskur, da man kun må have et skur, udhus, legehus, eller ligende kan man derfor ikke søge om flere bebyggelser i denne kategori. Ligeledes skal man være opmærksom på at man kun må bygge i naturmaterialer eller materialder der imitere træ, hvilke vil sige at blik/metalskure ikke er tilladt i foreningen og man vil blive bedt om at pille disse ned igen. Det er heller ikke tilladt at bygge shelter. Er man i tvivl om bebyggelse, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt.

HUSK ALTID AT LÆSE REGLERNE OMKRING BYGGERI GODT IGENNEM.

Alt hvad der omhandler bygge ansøgning og tilladelse skal rettes til kredsen på mail: ringstedbyg@gmail.com

Del siden